VIDEO

WINACTIE: Gratis schaatsen bij Winterwonderparadijs Haarlem

Algemeen
Schaats jij hier straks ook?
Schaats jij hier straks ook? (Foto: Lenna van den Haak | Rodi Media)

HAARLEM - Het weer is er koud genoeg voor, de schaatsen kunnen uit het vet. Wat is er gezelliger dan met je gezin of met vriendjes een middagje te gaan schaatsen? Het Pannenkoekenparadijs heeft deze maand december tot en met 8 januari 2023 hun terrein omgetoverd tot een Winterwonderparadijs. Vuurkorven, kerstmarkt, een grote ijsbaan en live muziek. Welkom in de wondere wereld van het Winterwonderparadijs.


Win 4 kaartjes om te schaatsen bij het Winterwonderparadijs

Om zoveel mogelijk Haarlemmers te laten genieten van dit event, mogen wij maar liefst 20 kaartjes weggeven. Hiermee kun je gratis schaatsen met je gezin of vrienden. Als je wint, dan krijg je 4 vrijkaarten zodat jij een hele middag plezier kunt hebben. Je mag maar 1 keer meedoen.

Hoe win ik kaarten?

Wat moet je doen om deze vrijkaarten te bemachtigen? Het is heel simpel, Mail naar de redactie van Haarlems Nieuwsblad, het enige huis-aan-huisblad in Haarlem, en vertel waarom jij deze 4 kaartjes wilt winnen. Vermeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer, dan kunnen we contact met je opnemen. E-mailen kan tot en met vrijdag 9 december 15.00 uur. Daarna worden winnaars getrokken uit de binnengekomen e-mails. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen. Mailen doe je naar: redactie.hln@rodi.nl

De kaarten zijn geldig tot en met het einde van het event, 8 januari 2023.

Kijk hieronder hoe leuk het is! Daar wil jij toch ook naartoe?