Beleef een historische dag bij het Geschiedenis Festival.
Beleef een historische dag bij het Geschiedenis Festival. (Foto: Peace,love,happiness via Pixabay)

Geschiedenis Festival bij Phil Haarlem

zaterdag 7 oktober 2023 9:30 tot 18:00

HAARLEM - Het lijkt nog ver weg, maar het gehele programma is al bekend. Beleef zaterdag 7 oktober een historische dag van 09.30 tot 18.00 uur vol lezingen, de beste sprekers, frisse inzichten, scherpe discussies, interviews en ontmoe­tingen met historici uit binnen- en buitenland. Studenten tot en met 27 jaar betalen een gereduceerd tarief.

Met een programma in verschillende zalen en interessante sprekers waaronder Sir Christopher Clark, Katja Hoyer, Luc Panhuysen, Louise Fresco, René van Stipriaan, Wendy Wauters, Maarten van Rossem, Coen Verbraak en Hans Goedkoop. Een veelzijdig evenement bij Phil Haarlem voor alle geschiedenisliefhebbers.

Zie www.historischnieuwsblad.nl/geschiedenisfestival/programma/ voor het hele programma.

Locatie