Leer alles over borstvoeding geven aan je kindje.
Leer alles over borstvoeding geven aan je kindje. (Foto: Nataliya Vaitkevich)

Informatiebijeenkomst over borstvoeding

dinsdag 21 maart 2023 19:30 t/m 21:30

HAARLEM-ZUID - Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze informatiebijeenkomst op dinsdag 21 maart een prima start! Je krijgt informatie over hoe borstvoeding werkt, je leert hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook bespreken we wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt. We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby.

De bijeenkomst wordt aangeboden in samenwerking met JGZ Kennemerland. De bijeenkomsten worden afwisselend in het Spaarne Gasthuis of online via het programma Zoom. Aanmelden via www.spaarnegasthuis.nl is vereist. In het aanmeldingsformulier kies je wanneer je een bijeenkomst wilt bijwonen. Is dat een online bijeenkomst, dan krijg je een aantal dagen daarvoor een mail met daarin de gegevens over deelnemen via Zoom. Kies je voor de bijeenkomst in het Spaarne Gasthuis, dan kun je naar de fysieke bijeenkomst komen bij het Spaarne Gasthuis, Amfitheater, Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem. De eerst volgende fysieke bijeenkomst is dinsdag 21 maart van 19:30 tot 21:30 uur.

Locatie