Elke maand is er gratis een lotgenotengroep.
Elke maand is er gratis een lotgenotengroep. (Foto: Tima Miroshnichenko)

Lotgenotengroep Centrum voor leven met en na Kanker

donderdag 6 april 2023 14:00 t/m 15:30

SCHALKWIJK - Een belangrijk doel van Inloophuis Kennemerland (Centrum voor leven met en na kanker) is dat je andere mensen in dezelfde situatie ontmoet. Het met elkaar kunnen delen, herkenning en erkenning van elkaars situatie kan veel ruimte geven. De lotgenotengroepen zijn hiervoor een mooi voorbeeld en hebben iedere maand een ander thema wat wordt begeleid door ervaren gespreksleidsters.

De lotgenotengroep in Haarlem Schalkwijk is iedere eerste vrijdag van de maand om 14:00 tot 15:30 uur aan de Leonardo Da Vinciplein 73 te Haarlem. Vrijdag 6 april is het thema: Begrip hebben. Gasten kunnen ook zelf thema’s in te brengen.

Aanmelden

De bijeenkomsten zijn gratis. Het is wel fijn als je je vooraf aanmeld. Dat kan via info@inloophuiskennemerland.nl en 023-8885368.

Locatie