Discussieer mee over zaken die in jouw wijk spelen.
Discussieer mee over zaken die in jouw wijk spelen. (Foto: Gerd Altmann)

Debatteer mee over Schalkwijk

woensdag 31 mei 2023 20:00

SCHALKWIJK - De Pletterij gaat in Schalkwijk debatten houden over zaken die in de buurt spelen. Verschillende organisaties in Schalkwijk werken aan het project mee. Woensdag 31 mei is de eerste bijeenkomst.

In Schalkwijk wonen een kwart van alle Haarlemmers. Lange tijd had de wijk een slechte naam, maar de afgelopen jaren is er veel veranderd. Hoe kijken oude en nieuwe bewoners tegen de ontwikkelingen aan en hoe zien zij de toekomst? Hierover en meer kun je terecht tijdens het debat van 31 mei. Jongeren uit Schalkwijk kunnen daarbij worden opgeleid om camerawerk, geluid of regie te doen om de bijeenkomsten live uit te zenden.

Gasten

De gasten van deze avond zijn Diana van Loenen (PvdA wethouder), Nick Nuyens (Genootschap Oud-Schalkwijk Haarlem), Mohammed El Mesbahe (Hattrick Haarlem) en Nordin Lasfer (maker van de documentaire Terug naar de Akbarstraat). Presentatie wordt gedaan door Raja Alouani.

Entree

Toegang is gratis. Aanvang is 20:00 uur bij Haarlem divers aan de Floris van Adrichemlaan 102 te Haarlem.

Locatie