reparatie tosti-apparaat
reparatie tosti-apparaat (Foto: JHB)

Repair Café in Het Badhuis

woensdag 31 mei 2023 20:00 tot 22:00

HAARLEM - Volgende week woensdag 31 mei is er weer Repair Café in het Badhuis aan de Leidseplein van 20:00 tot 22:00 uur. Waterkoker kapot, cd speler gaat niet open, stofzuiger hapert, scheurtjes in kleding, klein soldeerklusje? Het kan vaak gerepareerd worden bij het Repair Café.

Repareren is goedkoper dan weggooien en ook beter voor het milieu omdat het grondstoffen scheelt. Bij het Repair Café in het Badhuis staat een team van vrijwilligers klaar om te helpen met reparaties of om advies te geven. De reparatie is gratis, een donatie is welkom. Vrije inloop voor iedereen die iets te repareren heeft en daar hulp bij wil hebben. Samen wordt naar een oplossing gezocht.

Meer info via repaircafehaarlemwest.wordpress.com.

Locatie