Iedere maand is er een nieuw politiek cafe in de Pletterij.
Iedere maand is er een nieuw politiek cafe in de Pletterij. (Foto: De Pletterij)

Gasten Politiek Cafe Haarlem bekend

vrijdag 2 juni 2023 17:00 tot 18:00

HAARLEM - De Pletterij organiseert in samenwerking met Haarlems Nieuwsblad en NH Nieuws een maandelijkse serie: Daags na de raadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op. Het Politiek Cafe is gratis toegankelijk op vrijdag 2 juni van 17:00 tot 18:00 uur.

Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Nieuwsblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd waarna we met muziek afsluiten. Het programma is voor publiek toegankelijk en is ook te volgen via de livestream. De livestream is gratis volgen via ons Youtube-kanaal en nu ook op de websites van het Haarlems Nieuwsblad en NH Nieuws. Na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Gasten: Alexander Bruch- VVD en Dion Heinis- PvdA over gezamenlijk wonen- projecten en verkoop van huurwoningen, Joris Krouwel en Jacqueline van den Broek- PvdD over (nacht)cultuur en uitgaan in Haarlem. De column is van Madelief – actievoerster voor behoud podium Slachthuis. De huisaccordeonist Roelof Ruis verzorgt de muziek.

Locatie