Carlos en Camille
Carlos en Camille (Foto: Aangeleverd)

Concert gebaseerd op Griekse mythologie

donderdag 8 juni 2023 20:00 tot 20:45

SCHALKWIJK - Twee jonge musici hebben een wel heel bijzonder programma bedacht. Ze voeren donderdag 8 juni werken uit van acht verschillende componisten, maar van deze werken maken ze één geheel.

Het wordt één concertstuk van 45 minuten zonder pauze of applaus. Bij het samenstellen van dit stuk zijn ze uitgegaan van drie Griekse mythologische figuren: (Syrinc, een faun en Linos). Het stuk wordt uitgevoerd door Camillie Schneegans op fluit en Carlos Marín Rayo op piano.

Camille is geboren en Straatsburg en heeft vorig jaar haar master (cum laude) gehaald aan het conservatorium van Amsterdam. Ze heeft opgetreden in verschillende landen, hier in Nederland onder andere met het Concertgebouworkest. Carlos is vorig jaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft in heel veel Europese landen opgetreden, hier in Nederland in het Concertgebouw, de Doelen, Tivoli Vredenburg. Hij is ook ‘artist in residence’ aan de George Mason University in Fairfax, VA, in the Verenigde Staten. Camille en Carlos hebben elkaar leren kennen tijdens hun masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze ontdekten dat ze dezelfde doelen nastreven en hebben sindsdien veel samen gerepeteerd en opgetreden.

Het concert is donderdag 8 juni van 20:00 - 20:45 uur in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4 te Schalkwijk. De entree is gratis, bij de uitgang wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage.

Locatie