F1 Blog met Inge Lever: Deze strandtent wordt de ‘Home Base’ van Ferrari

Grand Prix Zandvoort
Ferrari zal hier tijdens de F1 verblijven.
Ferrari zal hier tijdens de F1 verblijven. (Foto: Club Nautique )

Inge gaat maar door. Van de ene kant van Zandvoort crost ze door naar de andere kant. Zo was ze gistermiddag te gast bij een strandtent. “Ik wist van vorig jaar nog dat Ferrari een strandtent volledig had afgehuurd, maar zou dat dit jaar weer zijn? Reden genoeg om deze week een bezoekje te brengen aan....

Club Nautique. De vriendelijk bedrijfsleider Jay, afkomstig uit Zwanenburg nam alle tijd voor mij. Er werd me natuurlijk iets te drinken aan geboden, dat sloeg ik dankbaar af. Immers ik moest nog van hot naar haar, en wat erin gaat moet er weer uit, en steeds naar toilet vind ik niets. (Hihihi) Vorig jaar was Jay niet aanwezig dus hij vindt het allemaal spannend. Dat Nederland weer een Grand Prix heeft vindt hij fantastisch, en hij hoopt dat Max wint, (hij is een enorme Max fan) om het feest nog groter te maken in Zandvoort.

Vorig jaar had Shell de hele club ook afgehuurd, dat was zo goed bevallen, dat de afspraken voor dit jaar snel weer vastlagen. (Rondom de beachclub, waren ze al druk bezig met het opruimen van, van alles en nog wat. De eerste containers werden gevuld met overtollige, niet meer nodige spullen. 

Het feest en alles er om heen is volkomen een privé gebeuren voor Shell en Ferrari. Jay benadrukt om niet naar Nautique te komen, je komt er echt niet in en zoveel mogelijk wordt afgeschermd, zodat gluurders ook weinig kans hebben op de gebeurtenissen. Niemand is er verder welkom. Alleen Shell VIP’s, coureurs en andere genodigden. Het is dus weer het “Ferrari Bastion” van Zandvoort. 

Club Nautique zal tot en met aanstaande maandag gesloten zijn. Zondag is er nog een afterparty, ook alleen voor genodigden. Shell verzorgt zelf de aankleding van de Club, en heeft ook de catering op zich genomen. Het personeel van Club Nautique (dat nauw zal samenwerken met de Shell cateraars) ziet er erg naar uit. Voor sommigen is het de eerste keer dat ze het meemaken (net als Jay dus), anderen waren er vorig jaar ook al bij. Neemt niet weg dat iedereen weer heel erg uitziet naar dit prachtige weekend. Zo dat weet ik dus ook allemaal weer. Het was gezellig met Jay, maar ik moet weer met gierende banden doorrrrrr!!! 

Van de racende reporter Inge Lever

Wil je meer blogs van haar lezen? Check dan de website: www.rodi.nl\haarlem of kijk op Facebook Rodi Haarlem.


Afbeelding
Afbeelding