F1 Blog met Inge Lever: Nu ook op televisie!

Grand Prix Zandvoort
Inge Lever vertelt haar verhaal bij NH Nieuws reporter Gea.
Inge Lever vertelt haar verhaal bij NH Nieuws reporter Gea. (Foto: aangeleverd)

“Ik had gisteren een afspraak met een dame van NH nieuws. Die hadden mijn story bij Rodi.nl opgepikt en wilde aan mijn zeer nederige persoontje een item spenderen. Ik had afgesproken bij Strandpaviljoen Noosa, nr 13 dus. Mijn en moeders favo stekkie. Nou ben ik een mens dat nooit te laat ergens wilt zijn, dus was ik ruimschoots op tijd. 

Kom je (ik dus) op de boulevard schrik je je acuut een hoedje en een sjaaltje. Is de Koninklijke Marine er druk bezig (en nog veel meer werd met man en macht opgebouwd/gesteld). Dus hup ik er op af, daar moest ik het mijne van weten. Een vriendelijke adjudant dhr. ter Beek, vertelde mij dat ze van de ondersteunende taken waren en een roadshow aan het opzetten waren met betrekking tot het onderdeel werving. De klimtoren was al bijna klaar. Er zou ook nog een belevenis container komen waar je een 360°graden film kan gaan aanschouwen, met een 3D bril op. Kinderen en volwassenen zijn de komende dagen van harte welkom. De mannen waren er bijna klaar voor, en hebben er reuze zin in.

Ook de politie was druk bezig met een tent op te bouwen, ik zag de Staatsloterij wat uit de grond stampen, en toen was mijn afspraak daar. Wij lekker naar het terras bij Noosa. Mooi plekje uitgezocht. Mijn verhaal gedaan, ik hoop leuke opnames gemaakt, en daarna nog samen met Gea (zo heette de dame die speciaal voor mij kwam) nog even op pad. Op die manier kon ik haar een beetje laten zien waar en hoe ik mijn verhalen opdoe. Toevallig kwam ik daar ook Cocky en Will Hendriks tegen. 

Kartonnen Max gewoon in de kamer

Nou ken ik die al jaren dus een praatje aanknopen gaat dan al een stuk makkelijker en minder formeel. Zijn heerlijke, spontane, enthousiaste van het leven genietende, down to earth mensen. Kijk daar hou ik nou zo van. Het verhaal van de gewone mensen, net als u en ik. Will en Cocky zijn al helemaal in de stemming. Hun huis is versierd. Will gaat drie dagen met zijn zoon voor het gold arrangement, vorig jaar had hij zilver, maar dit jaar wilde hij nog iets meer en dat is dus gelukt. Ze vertellen vol trots dat hun kleinkinderen dol op Max zijn en dat menige race met de hele familie op het puntje van de bank en vaak billen knijpend wordt bekeken thuis. De kleinkinderen hebben zelfs een mega grote kartonnen Max in hun kamer staan. Later zullen de kleinkinderen ook meegaan naar het circuit, maar nu is het nog net even niets voor ze om er live bij te zijn. De kinderoortjes trekken het geluid niet, en zo’n lange dag is net te lang, maarrrrr ik weet zeker dat hun dag komt. En dat ze dan hopelijk met papa en opa gigantisch gaan genieten. 

Gewoon op televisie

Ik begreep dat vanaf vandaag een samenvatting van mijn  belevenissen te zien zijn op NH nieuws. Zo rond 17.00 vanmiddag en dan wat herhalingen. Mocht je zin hebben om mijn ouwe vel te zien, dan kun je dus gaan kijken. Als ik de link weet zal ik die één dezer dagen plaatsen. En nu ga ik weer doorrrrrrr. De scootmobiel ligt alweer uren aan het infuus (lees de accu wordt opgeladen). Ik ben weer klaar voor een nieuwe dag. Heb plannen, maar daar wijk ik ook weer altijd vanaf. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, dat is namelijk nog leuker. Het onverwachte, is het verrassends.’’

Van de racende reporter Inge Lever

Wil je meer blogs van haar lezen? Check dan de website: www.rodi.nl\haarlem of kijk op Facebook Rodi Haarlem.

Zandvoorters Will en Cocky Hendricks zijn er helemaal klaar voor!
De klimmuur van de Koninklijke Marine op de boulevard.
Afbeelding
Afbeelding