Filmtalent kan zich tonen bij Filmschuur

Nieuws

HAARLEM – Toekomstige topregisseurs kunnen zich nog tot donderdag 1 oktober inschrijven voor Shoot Your Shot #11, dé filmcompetitie voor jongeren van de Filmschuur. Dit jaar is het thema 'Zin'. Dus als je zin hebt om je filmtalent te tonen, schrijf je dan snel in voor Shoot Your Shot #11.
Ben jij of ken jij iemand tussen de 15 en 21 jaar, die een spannende, gekke, ontroerende of hilarische film van maximaal vijf minuten wil maken? Durf het aan en schrijf je vóór 1 oktober in voor Shoot Your Shot #11! Deelname kost € 10,- per persoon. De deelnemers krijgen op donderdag 8 oktober een tips en tricks-workshop van Jeroen Houben, werkzaam als regisseur van films, TV-commercials en videoclips, waaronder zijn laatste videoclip 'De Formule' van de Jeugd van Tegenwoordig. Op donderdag 5 november krijgen de deelnemers een montageworkshop aangeboden. De geselecteerde finalefilms zijn op het grote doek te zien tijdens de finale op zondag 13 december.
De films worden tijdens de finale beoordeeld door een jury bestaande uit professionals uit de filmwereld. Ook wordt er gestemd voor de publieksprijs. De winnende film wordt twee weken lang getoond als voorfilm bij alle films van de Filmschuur. De winnaar krijgt een waardebon van filmopleidingscentrum Open Studio aangeboden. Daarnaast biedt Eye een plek aan in een jongerenjury van Moviezone op een van de grote filmfestivals in Nederland. De film die de publieksprijs wint, wordt één week lang vertoond voor een nog nader bekend te maken film in de Filmschuur. Meer weten over Shoot Your Shot #11? Ga naar www.shootyourshot.nl.