Hulp bij je belastingaangifte: deze Haarlemse instanties zijn er voor je

Nieuws
Hulp bij je belastingaangifte: deze Haarlemse instanties zijn er voor je
Hulp bij je belastingaangifte: deze Haarlemse instanties zijn er voor je (Foto: De Belastingdienst)

HAARLEM - Vanaf maart kun je weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Waar moet je goed op letten bij het invullen van de inkomstenbelasting en wat er is er dit jaar anders dan vorig jaar? De Bibliotheek en onze partners helpen je graag op weg.
Dit jaar zijn er weer enkele regelingen aangepast en dit kan gevolgen hebben voor de belastingen die je eventueel moet betalen of terugkrijgt. Wat is er bijvoorbeeld anders dan vorig jaar, waar moet je goed op letten bij het invullen van de inkomstenbelasting en hoe kun je gebruikmaken van aftrek van kosten? De adviseurs van DOCK Haarlem bieden tips en trucs om het net wat makkelijker te maken.

In de Bibliotheekvestigingen mag iedereen gratis gebruikmaken van een computer om je belastingaangifte te doen. Dit is overal gratis. Wel heb je een computerpas nodig, die kun je in de Bibliotheek kopen. Hiermee kun je het hele jaar door internetten.
Er is een speciaal Belastingspreekuur waar je hulp kunt krijgen bij je aangifte en vragen kunt stellen aan de mensen van de Formulierenbrigade van DOCK Haarlem. Het spreekuur is op alle maandagen van 5 maart tot en met 30 april van 9:30 - 17:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum, in het Medialab. Aanmelden kan via DOCK Haarlem, tel. 023 - 5436045 of via belastingspreekuur.haarlem@dock.nl.