Avondvierdaagse Haarlem - Wandelplezier voor jong en oud

Nieuws
(Foto: Avondvierdaagse Haarlem)
(Foto: Avondvierdaagse Haarlem) rodi.nl

HAARLEM - De 62e editie van de Avondvierdaagse in Haarlem en omstreken wordt van 5 tot en met 8 juni gehouden. Vorig jaar deden ruim 5000 wandelaars mee. Er wordt gelopen in omgeving van Haarlem, Heemstede, Spaarndam en Velserbroek.
Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, 5, 10 of 15 kilometer per avond. Deelnemen kan individueel of als groep. Deelnemers van de 5 en 10 kilometer starten tussen 18.00 en 19.00 uur. De 15 kilometer start tussen 17.45 en 19.00 uur.
Er zijn in totaal vijf startbureaus waar wandelaars vandaan kunnen starten: in Haarlem Noord (HKC Aurora, Vergierdeweg 265C), in Haarlem-West (Clubgebouw Geel-Wit, van Oosten de Bruijnstraat), in Schalkwijk (Olympia Haarlem, Henk van Turnhoutpad 1), in Heemstede (Zwembad Groenendaal, Sportparklaan 16) en in Spaarndam ( Sportpark Spaarndam, Ringweg 12a). Op 5, 6 en 7 juni starten de deelnemers vanaf het startbureau waarvoor zij ingeschreven zijn. Vrijdag 8 juni starten de 10 en 15 km wandelaars van Haarlem vanaf Haarlem-West. De 5 km wandelaars starten vanaf de finishroute.
Inschrijven kan aan de start en bij de de inschrijfadressen (zie avondvierdaagse-haarlem.nl).