OVNH-Publieksprijs: stem nu op jouw favoriete Beste Onderneming van 2023!

Nieuws
Wie wint dit jaar de Publieksprijs van de OVNH-ondernemingsverkiezing?
Wie wint dit jaar de Publieksprijs van de OVNH-ondernemingsverkiezing? (Foto: Michel van Bergen)

REGIO – Tijdens de OVNH-finale op woensdagavond 17 mei 2023 wordt duidelijk welk bedrijf zich dit jaar de Beste Onderneming van Noord-Holland mag noemen. En jij als publiek mag meebepalen! In dit artikel lees je hoe je stemt voor de OVNH-Publieksprijs.

Voor de zestiende keer wordt dit jaar de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, oftewel de OVNH, georganiseerd. De verkiezing heeft als doel lokale ondernemingen die op hun eigen manier inspirerend bezig zijn, een boost te geven. Ilse Zaal, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, zei daarover al eerder: “De Ondernemingsverkiezing is een mooie aanleiding om extra stil te staan bij wat ondernemingen bijdragen aan de economie, werkgelegenheid en innovatie.”

Inmiddels is de OVNH-top 10 per hoofdcategorie bekend. Daarover las je al eerder in de krant en op Rodi.nl. Op 17 mei wordt uit al deze finalisten één winnaar per categorie gekozen. Door de jury, maar ook door jou!


Publieksprijs

De lijnen van de Publieksprijs zijn nu geopend! Stem dus nú op jouw favoriete Noord-Hollandse onderneming! Vorig jaar werd Autogroep Ursem Barten verkozen tot publiekslieveling.

Gun jij jouw favoriet de winst? Zo werkt de OVNH-Publieksprijs:

- Ga naar www.ovnh.nl/publieksprijs

- Klik hier op jouw favoriet

- Na het stemmen krijg je een mail waarin je jouw stem bevestigt

- En nu... duimen maar dat jouw favoriet er op 17 mei met de winst vandoor gaat!

De prijzen

Over die winst gesproken… Wat valt er eigenlijk te winnen tijdens de verkiezing? “Naast de eer en de award zelf is er nog een grandioos prijzenpakket”, aldus Ilse Zaal. “Dat bestaat overigens niet alleen uit fysieke prijzen maar ook uit andere middelen om de betreffende onderneming op weg te helpen. Zoals een coach, of bijvoorbeeld een financieel expert. En daarnaast is de community die deelnemers met elkaar vormen ook enorm waardevol. Ondernemingen laten zich graag inspireren door elkaar, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie.”

Meer over de OVNH vind je op www.ovnh.nl.