Open Dag bij woonzorgcentrum Nieuw Delftweide

Nieuws
In Nieuw Delftweide worden vaker activiteiten georganiseerd
In Nieuw Delftweide worden vaker activiteiten georganiseerd (Foto: rodi.nl)

Haarlem – Op 30 september opent woonzorgcentrum Nieuw Delftweide in Haarlem haar deuren. Iedereen die meer wil weten over wonen of werken bij Nieuw Delftweide of een van de andere locaties van Sint Jacob is van harte welkom.

Op zaterdag 30 september kunnen bezoekers de sfeer proeven in Nieuw Delftweide en een rondleiding krijgen door het huis. Ook over de andere woonzorglocaties van Sint Jacob en de JacobKliniek, waar men kan revalideren, is informatie te krijgen. Wie geïnteresseerd is in een opleiding of een baan bij Sint Jacob kan meer horen over de mogelijkheden.

Diverse activiteiten

Bezoekers kunnen een gratis gezondheidscheck laten doen waarbij bloedsuikerspiegel, bloeddruk en het zuurstofgehalte in het bloed gemeten worden. Er is een koffiekar en live muziek. Ook kan men kennis maken met diverse hulpmiddelen die contact en activiteiten met mensen met dementie beter mogelijk maken zoals de Beleef TV en de CRDL.

Speeddaten

Wie geïnteresseerd is in werken of leren bij Sint Jacob kan in gesprek gaan met diverse medewerkers van Sint Jacob. Het JacobLeerhuis, waar de opleidingen van Sint Jacob plaatsvinden, laat zien welke opleidingsmogelijkheden Sint Jacob biedt. Verder is er informatie over de vacatures bij de woonzorgcentra en de revalidatiekliniek en kan men zich laten informeren over vrijwilligerswerk bij Sint Jacob.

Zaterdag 30 september, 13.00 – 15.30 uur, Woonzorgcentrum Nieuw Delftweide, Herman Gorterstraat 1, Haarlem