UPDATE

Wanneer is de landelijke Sinterklaas intocht 2023 in Gorinchem?

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Mexx van der Lieuw / REGIO12MEDIA.NL)

REGIO - Het is alweer bijna zover: de landelijke Sinterklaas intocht van 2023! Maar wanneer is de Sinterklaas intocht 2023? En waar vindt de landelijke Sinterklaas intocht plaats? Je vindt alles wat je moet weten over de Sinterklaas intocht Gorinchem in dit artikel!

Wanneer Sinterklaas intocht 2023?

De Sinterklaas intocht Gorinchem in 2023 vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 november. De vrolijke festiviteiten zullen op die dag zorgen voor een feestelijke en traditionele viering van de komst van Sinterklaas en zijn Pieten, met verwachtingsvolle kinderen en kleurrijke optochten in heel Nederland.

Landelijke Sinterklaas intocht 2023

De landelijke Sinterklaas intocht in 2023 vindt plaats in Gorinchem. Deze historische stad aan de rivier de Boven-Merwede zal het toneel zijn van de aankomst van Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten, wat voor een magische en feestelijke sfeer in de stad zal zorgen.

Programma landelijke Sinterklaas intocht Gorinchem 2023

Op de Sinterklaas intocht 2023 in Gorinchem verzorgt de NTR vanaf 12.00 uur traditiegetrouw verslag op NPO Zapp (NPO 3). Dieuwertje Blok leidt de presentatie vanuit Gorinchem, bijgestaan door vaste verslaggevers Jeroen Kramer en Rachel Rosier, wat garant staat voor een feestelijk en gezellig programma.

Sinterklaasjournaal 2023

Op maandag 13 november 2023 begint Het Sinterklaasjournaal weer, te zien op NPO Zapp (NPO 3). Dieuwertje Blok, Jeroen Kramer en Rachel Rosier nemen de kijkers mee op een spannende reis vol avonturen en updates rondom de aankomst van Sinterklaas. Een geliefd programma dat jong en oud in de Sinterklaasstemming brengt.

De landelijke Sinterklaas intocht 2023 op tv volgen

Op zondag 19 november 2023 kunnen Nederlandse gezinnen weer genieten van de betoverende Sinterklaasintocht op tv. De NTR brengt de magie van Gorinchem naar huiskamers, met liveverslag op NPO Zapp (NPO 3) vanaf 12.00 uur. Bereid je voor op een feestelijke start van de feestdagen met Sinterklaas en zijn Pieten!