Vier Internationale Vrouwendag met Buurts

Nieuws
Buurts omarmt deze dag en heeft samen met partners een veelzijdig programma samengesteld vol inspirerende activiteiten
Buurts omarmt deze dag en heeft samen met partners een veelzijdig programma samengesteld vol inspirerende activiteiten (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM- Op 8 maart is het weer zover: Internationale Vrouwendag, een dag waarop we de vrouwen én mannen die zich inzetten voor gendergelijkheid eren. Buurts omarmt deze dag en heeft samen met partners een veelzijdig programma samengesteld vol inspirerende activiteiten.

Van boeiende workshops tot culturele uitjes, Buurts biedt een gevarieerd programma voor alle Haarlemmers om deze bijzondere dag te vieren. Dit jaar staan er weer tal van activiteiten op het programma die de kracht en diversiteit van vrouwen benadrukken.

Drie generaties sterke vrouwen in Verwey Museum

Een bijzondere activiteit is de wandeling naar het Verwey Museum vanuit Huis van de Wijk De Alleman. Ontdek het verhaal van drie generaties sterke vrouwen met een migrantenachtergrond en laat je inspireren door hun verhalen.

Voor de creatievelingen is er bij Speeltuin Hof van Eden de mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘Dikke Dames Schilderen’ evenement: een gezellige en verbindende activiteit!

Dansen en lekker eten bij Da Vinci

En wie van muziek en workshops houdt, kan terecht bij Huis van de Wijk Da Vinci voor een middag en avond vol plezier en verbinding. Met interessante workshops, lekker eten en muziek belooft het een onvergetelijke dag te worden.

Uitgebreid Vrouwendagprogramma

Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide programma dat Buurts Haarlem en partners bieden. Kom langs, doe mee en vier met ons de kracht en diversiteit van vrouwen! Samen maken we er een mooie week van vol inspiratie en verbinding.

Buurts is er voor alle inwoners van Haarlem die ondersteuning kunnen gebruiken. En voor iedereen die zich wil inzetten voor wijk, buurt of stad. We willen dat het in Haarlem prettig leven is. En dat iedereen mee kan doen. Gewoon in de wijk. Dat doen we met jou. Samen ondersteunen we Haarlemmers die dat nodig hebben. En daarmee zorgen we ook dat buurten, wijken en de stad sociaal sterker worden. Nu en in de toekomst. Kijk voor meer informatie op buurts.nl.