Centrum Schalkwijk krijgt een informatiepunt voor bouwprojecten in de wijk.

Nieuws
Het Infopunt Centrum Schalkwijk 2030 is vanaf 26 februari 2024 aan Rivièradreef 39, vlakbij het Hemaplein te vinden
Het Infopunt Centrum Schalkwijk 2030 is vanaf 26 februari 2024 aan Rivièradreef 39, vlakbij het Hemaplein te vinden (Foto: Gemeente Haarlem)

HAARLEM - In Schalkwijk komt binnenkort een informatiepunt. Hier kunnen mensen terecht met vragen over de bouw van het nieuwe winkelcentrum en nieuwe woningen. U kunt er ook informatie krijgen over de veranderingen in het gebied rond de Europaweg en andere projecten binnen Schalkwijk.

Het Infopunt Centrum Schalkwijk 2030 is vanaf 26 februari 2024 aan Rivièradreef 39, vlakbij het Hemaplein te vinden. Het zit naast de voormalig BCC en schuin tegenover ICI Paris. Het infopunt is open op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Als u vragen heeft kunt u binnenlopen.

Ontwikkelingen in Schalkwijk

Schalkwijk is flink in ontwikkeling. In het gebied rond de Europaweg verandert veel. Lege kantoorpanden maken plaats voor betaalbare appartementen. Er komt meer groen. Ook Centrum Schalkwijk is in ontwikkeling. De vernieuwing van het winkelcentrum gebeurt in 3 fasen. De eerste fase is afgerond, fase 2 gaat binnenkort beginnen. Voor fase 3 zijn we nu plannen aan het maken.

Opening Infopunt

Maandagmiddag 26 februari opent wethouder Floor Roduner het informatiepunt. Komt u ook langs? We zijn benieuwd hoe u de toekomst van Centrum Schalkwijk ziet. Wat mist u en wat wilt u juist graag houden? We werken aan een plan voor het deel van het centrum wat nog vernieuwd gaat worden en horen graag uw ideeën! Vanaf 16.00 uur staan we klaar met een kop koffie of thee en iets lekkers.

Meer informatie over de vernieuwing van het winkelcentrum vindt u op de webpagina Vernieuwing winkelcentrum Schalkwijk.