Jong talent On Stage in Kennemer Theater

Nieuws
Jong talent On Stage in Kennemer Theater.
Jong talent On Stage in Kennemer Theater. (Foto: aangeleverd)

BLOEMENDAAL/REGIO - De toppers van de toekomst ontmoeten elkaar zondag 14 april vanaf 14.30 uur op het grote podium van het Kennemer Theater, Kerkplein 1, Beverwijk om voor elkaar op te treden. Eva Koreman, 3FM dj en presentator van Een Uur Cultuur op NPO1, gaat met ze in gesprek en kondigt hun dans, muziek, theater en beeldend werk aan. Het publiek is daarvan getuige vanuit de zaal.

Muziekschool Bloemendaal

Voor de talenten is dit een spannende, maar ook geweldige ervaring. Velen staan voor de eerste keer op zo’n groot podium. Volgens initiatiefnemer Mark van der Jagt van het Regionaal Talent Centrum een belangrijke stap: “Bij On Stage brengen we de toptalenten bij elkaar van vier samenwerkende kunstencentra uit Beverwijk, Bloemendaal, Heemskerk en Velsen. Zelfstandig zijn deze centra te klein om het maximale voor hun toptalenten te kunnen betekenen, maar door samen te werken in zo’n Regionaal Talent Centrum creëren we meer mogelijkheden en synergie tussen hun talenten in alle disciplines.”

Alle disciplines aanwezig

En dat alle disciplines aanwezig zijn laat het programma wel zien. De optredens switchen van rock en dancemuziek van Tramp en DJ Virato naar klassiek met cello, dwarsfluit, harp en viool. DanceWorks Velsen is vertegenwoordigd met hun meest talentvolle groep van de vooropleiding, de Junior Dance Company. Theater brengt de productieklas uit Beverwijk met een fragment uit hun nieuwe voorstelling Schaap. Het tekenatelier uit Heemskerk en leerlingen van het Kunstlab XL verzorgen achtergrondprojecties bij optredens van enkele artiesten en het decor van Schaap.

Vanaf 14.00 uur ben je welkom in het Kennemer Theater om zelf kennis te maken met talenten uit de regio. 15.00 uur start de voorstelling. Entree is gratis.

Meer informatie: www.regionaaltalentcentrum.nl