Nieuw in Haarlem: Five City Spa

Partnerbijdrage
Five City Spa is nieuw in Haarlem.
Five City Spa is nieuw in Haarlem. (Foto: Aangeleverd)

Hello Haarlem! Op de Grote Houtstraat 117 heeft Five City Spa sinds begin 2022 haar deuren geopend.

Gespecialiseerd in kwaliteit massages en de mooiste natuurlijke gezichtsbehandelingen zijn we dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur. Five City Spa staat voor de 5 zintuigen, deze worden dan ook gedurende jullie bezoek geprikkeld. 

Voorafgaand aan de behandeling kies je je eigen muziek, geur olie en voorkeur zones om optimaal te genieten tijdens jouw verwenmoment. Alweer 10 jaar geleden opende we de deuren van onze eerste locatie in Utrecht. Prachtige ambiance, natuurlijke materialen, laagdrempeligheid en uiteraard de beste masseurs en huidspecialistes, dat was het doel. We zijn trots dat ons concept goed werd ontvangen.

Begrip in de regio

Inmiddels zijn wij een begrip in Utrecht en Amsterdam en hebben wij onlangs onze nieuwe locaties in Laren en Haarlem geopend. Five City Spa is uniek in haar soort en dat merk je al bij het boeken en de ontvangst. We hebben gekozen voor gemak en vernieuwing door slim na te denken over onze processen. Daarbij hebben we bij elk zintuig stilgestaan zodat de totale ervaring klopt. 

We kunnen niet wachten je te verwelkomen in onze prachtige nieuwe locatie in Haarlem! Boek gemakkelijk jouw behandeling online, of bestel een prachtig opgemaakte gift voucher op fivecityspa.nl.