‘Van Mercedes-Benz A- tot S-Klasse: er valt echt iets te kiezen!’

Partnerbijdrage
Voor de Paasshow van Gomes worden alle Mercedes-Benz occasions nog eens extra opgepoetst.
Voor de Paasshow van Gomes worden alle Mercedes-Benz occasions nog eens extra opgepoetst. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Terug van weggeweest. Voor de Paasshow van Gomes worden alle Mercedes-Benz occasions nog eens extra opgepoetst. Vanaf donderdag 14 april staan de vestigingen in Alkmaar en Aalsmeer helemaal in het teken van de succesvolle occasionshow met het bijna on-Nederlandse hoge aantal van ruim 175 personenwagens! De Paasshow loopt door op vrijdag 15, zaterdag 16 én maandag 18 april. 

Occasionmanager Romke van der Laan zet het succes van de voorgaande edities graag voort: “Tijdens iedere Paasshow kan er vaak meer met een korting of inruilpremie. Maar ik denk niet dat tot € 3.000,- extra voordeel op een Mercedes-Benz occasion het enige is dat onze klanten overtuigt. Tijdens de Paasshow valt er echt iets kiezen. We hebben veel verschillende modellen, uitvoeringen en optievarianten rijklaar staan!” 

Unieke mix

Iedereen die een auto in het premium segment zoekt, kan bij Gomes zijn hart ophalen. De Paasshow biedt een unieke mix van Mercedes-Benz-personenwagens waarmee je zekerheid koopt. Van A- tot S-Klasse en alles daartussenin. Van der Laan: “Het worden vier hele leuke dagen in een informele sfeer. Wie zijn oog heeft laten vallen op zo’n mooie occasion, kan bovendien snel zakendoen. Maar wie een paar dagen later nog een proefrit wil maken, kan ook na 18 april nog rekenen op de Paasshow-voordelen. We willen iedereen bij het kopen van een auto een comfortabel gevoel geven. We weten immers toch dat na een proefrit eigenlijk niemand meer wil uitstappen!”