‘Niets maakt blijer dan een snel dalend getal op de weegschaal’

Partnerbijdrage
Ontspannen liggen terwijl het apparaat het werk doet.
Ontspannen liggen terwijl het apparaat het werk doet. (Foto: Aangeleverd)

REGIO – Afslanken in Haarlem, de ideale manier om af te vallen, is al enige tijd in Haarlem gevestigd. Yvon Buur vertelt enthousiast over haar eerste jaren bij Afslanken in Haarlem. Nadat zij zelf goede resultaten boekte door dit unieke behandeltraject, wilde zij – naast haar werkzaamheden als praktijkondersteuner/leefstijlcoach – ook als zelfstandige ondernemer verder met dit concept. En met succes!

Yvon vertelt. “Ik zie nu ruim 12 jaar vele mensen met chronische ziektes – zoals diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, reumatische aandoeningen, artrose, fibromyalgie, lymfe-oedeem of herstellende van een (sport)blessures – die alle crashdiëten al hebben geprobeerd, maar steeds weer terugvallen op het oude gewicht en gewoontes. Niet meer de energie hebben om te sporten, of zelfs niet kúnnen sporten.”

Ontspannen afslanken

Volgens Yvon liggen haar klanten bij Afslanken in Haarlem ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde afslankapparaat het werk doet. “Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Zoals een klant al eens terugkoppelde: ‘het is geen dieet, maar een aanpassing van mijn leefstijl’.”

De methode is volgens Yvon laagdrempelig. “Niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor hen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae: de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Het apparaat doet het werk terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het.’’

Aantal behandelingen

Bij hoeveel behandelingen boek je dan succes? “Dat is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen klanten van 18 tot 95 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Wij geven advies op maat en kijken hoe en hoe snel de klant zijn of haar doel wil bereiken. Dat maakt het werk ook zo leuk.’’ 

Aanbieding

Nieuwsgierig geworden? Afslanken in Haarlem vind je aan de Kromhoutlaan 1D. Je kunt er uitsluitend terecht op afspraak. Meld je aan voor een intake & proefbehandeling. Normaal € 89,-, maar nu tijdelijk voor € 49,-. Profiteer nog tot 27 april 2022 van deze speciale aanbieding!

Afslanken in Haarlem
06-40 90 89 92
www.easyslim.nu/haarlem
haarlem@easyslim.nu

Kromhoutlaan 1, 2033 WJ Haarlem