Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Geld lenen in Haarlem

Partnerbijdrage

Ben je inwoner van Haarlem en wil je geld lenen? Wij geven je een overzicht van de mogelijkheden en handige tips, zodat je de beste lening van Haarlem vindt! 

Een nieuwe auto, je huis verbouwen en/of verduurzamen. Het zijn allemaal doelen waarbij een lening uitkomst biedt, als je er niet genoeg spaargeld voor hebt. Als je als inwoner van Haarlem geld wilt lenen, heb je verschillende opties. In dit artikel lees je wat er mogelijk is en geven we je handige tips voor geld lenen in Haarlem.

Mogelijkheden voor geld lenen in Haarlem 

Voor het afsluiten van een lening in Haarlem kun je een adviesbureau in Haarlem benaderen of bij de gemeente aankloppen. Daarnaast kun je zelf op internet je lening vergelijken om zo de voordeligste en best passende lening te vinden.

Kredietverstrekkers en adviseurs in Haarlem

In Haarlem zijn naast de bekende kredietverstrekkers en bemiddelaars ook verschillende lening adviseurs actief. In dit overzicht zie je waar je terecht kunt voor geld lenen in Haarlem: 

* Leenattent

* Leen.info

* Finzicht

* Administatiekantoor Haarlem & Mee

* Alle kredietverstrekkers die leningen aanbieden in heel Nederland, zoals DEFAM, BNP Paribas en Freo. 

Verschillende leningen in Haarlem 

Voor welke kredietverstrekker in Haarlem je ook kiest, meestal heb je de keuze uit twee soorten leningen: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Wij raden je aan om altijd voor een persoonlijke lening te kiezen. Dit is een overzichtelijke leenvorm die je zekerheid biedt. Je ontvangt in één keer het hele leenbedrag op je rekening. Daarna betaal je elke maand een vast bedrag aan de kredietverstrekker. Je weet zo precies wat de persoonlijke lening elke maand kost. Daarnaast staan de looptijd en rente vooraf vast. Je weet dus ook precies wanneer je klaar bent met aflossen. 

Goedkoop geld lenen in Haarlem 

Je wilt voor je lening in Haarlem natuurlijk niet onnodig veel betaal. Kijk daarom eerst welke kredietverstrekker de laagste rente voor geld lenen op https://www.geld.nl/lenen/vergelijken heeft bij jouw wensen en situatie. Een kredietbemiddelaar of -adviseur zal voor jou verschillende kredietverstrekkers vergelijken. Je kunt dat natuurlijk ook zelf doen door via https://www.rente.nl/lenen een vergelijking te maken voor je lening.

Hoeveel geld kun je lenen in Haarlem?

Als je geld gaat lenen, moet je ook weten of je het gewenste bedrag daadwerkelijk kunt lenen. Kredietverstrekkers kijken op basis van je inkomen en vaste lasten hoeveel je mag lenen. Ze willen natuurlijk niet dat je in de financiële problemen komt en je de lening niet meer terug kunt betalen. Je kunt je maximale leenbedrag ook zelf berekenen op internet. Er zijn diverse websites die hiervoor een rekentool bieden zodat je direct weet hoeveel je verantwoord kunt lenen.

Geld lenen bij de gemeente Haarlem 

Blijkt dat geld lenen bij een kredietverstrekker met jouw financiële situatie niet mogelijk is? Dan kun je in sommige gemeentes geld lenen via de Kredietbank Nederland Via deze websitehttps://www.kredietbanknederland.nl/ kun je ook informeren wat de mogelijkheden zijn voor geld lenen via de gemeente Haarlem.

Daarnaast kun je via de gemeente Haarlem een aanvraag voor een duurzaamheidslening voor het verduurzamen van je huis. Meer daarover lees je op de website https://svn.nl/gemeente/haarlem van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.

Deze publicatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Haarlem

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Woningnood in Haarlem? Voor deze bijen niet Algemeen 23 jun, 13:22
Afbeelding
1,5 miljoen voor verduurzamen culturele instellingen Duurzaam 23 jun, 12:46
Afbeelding
‘Het contrast maakt het mooi en spannend’ Algemeen 23 jun, 12:02
Afbeelding
Wat vind jij? ‘Kappen met haring happen’ in Haarlem. Goed idee of niet? Algemeen 23 jun, 09:11
Afbeelding
Deze musicus doet mee aan het orgelimprovisatieconcours in Haarlem Algemeen 23 jun, 09:05
Afbeelding
Politieonderzoek na val van flat; slachtoffer gewond in ziekenhuis 112-nieuws 23 jun, 08:42
Afbeelding
Dat kan alleen in Zandvoort: Gelukkig nieuwjaar! Algemeen 22 jun, 15:39
Afbeelding
Festival Zomer in Zaanen 2022: Dit moet je weten Algemeen 22 jun, 09:34
Afbeelding
Deze ‘monsters’ terroriseren Haarlemse bomen Algemeen 21 jun, 22:11
Afbeelding
UPDATE: De man die Burgernet zocht is terecht 112-nieuws 21 jun, 20:24
Afbeelding
Kom buurten bij Buurtkamping Molenplaspark Algemeen 21 jun, 10:46
Afbeelding
Ouderwets genieten op 35ste Houtfestival VIDEO 21 jun, 09:15
Afbeelding
UIT-TIP: Vrijdag 24 juni in Club June in Haarlem, meezingen met Def Rhymz Algemeen 21 jun, 08:35
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Haarlem

Op Rodi Haarlem volg je het laatste nieuws uit Haarlem. Rodi Haarlem informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Haarlem

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Haarlem in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief