Maak van je huis een Happy Home

Partnerbijdrage
Happy Home, een echte boetiek tussen de meubelzaken.
Happy Home, een echte boetiek tussen de meubelzaken. (Foto: aangeleverd)

CRUQUIUS - Al bijna 27 jaar is woonwinkel Happy Home te vinden op de boulevard Cruquius. Een echte boetiek tussen de meubelzaken op de woonboulevard. Het bedrijf, gerund door alleen maar vrouwen, is sfeervol en staat haar mannetje tussen alle grote winkels om haar heen. Door eigen import is de collectie bijzonder uniek en lekker eigenwijs te noemen en veelal uit voorraad leverbaar.

Door de jaren heen heeft Happy Home zich gespecialiseerd in de industriële stijl maar ze letten er wel altijd goed op dat het vrouwelijk en vriendelijk blijft. De mangohouten meubelen* zijn robuust maar warm van kleur. Naast de modellen die gecombineerd worden met stoer metaal ook meubelen die net even anders zijn. Deze zijn allemaal te bewonderen in hun mooie woonwinkel op de woonboulevard Cruquius en natuurlijk ook online want hun online shop is altijd up to date.

Als je de winkel bezoekt zie je naast alle houten kasten en tafels ook bijzonder mooie gestoffeerde banken en stoelen. Wat hier vooral opvalt is de grote hoeveelheid mogelijkheden om de zitmeubelen naar eigen wensen aan te passen. Op deze manier wordt het de klant wel heel makkelijk gemaakt om ook van hun huis een echt Happy Home te maken.

Wij denken dat door de gedurfde combinatie van verschillende stoere houtsoorten met zachte, bijna aaibare, stoffen en de finesse om meerdere stijlen te laten samenvloeien de kern is van de herkenbare woonstijl van Woonwinkel Happy Home. Eigenaresse Anita Notenboom zegt dan ook heel trots te zijn op haar winkel en haar team woonadviseurs.

De online link: https://www.happy-at-home.nl/mangohouten-meubelen