Heerlijk sporten in het Schoterbos met GezondOud

Partnerbijdrage
Kom ook sporten in het Schoterbos met GezondOud.
Kom ook sporten in het Schoterbos met GezondOud. (Foto: aangeleverd)

Sportschoenen aan en gaan! Heerlijk sporten in het Schoterbos met een gezellige groep. Wij maken sporten zo leuk dat je er iedere week weer naar uit kijkt.

Een deelnemer aan het woord

“In april 2022 las ik een stukje over sporten in het bos. Aangezien ik bijna elke dag wandel in dit bos besloot ik om te bellen voor een proefles. Eerlijk gezegd had ik er geen hoge verwachtingen van; ik had een soort bejaardengym in gedachten. Maar toen ik die donderdag meedeed, was ik zeer verrast om te ontdekken dat er ontzettend goed lesgegeven werd! Compleet met warming up, benen/billen/armen, cardio, uithoudingsvermogen, planken, cooling down… Geen spiergroep werd vergeten, er werd goed gelet op de uitvoering en dat op een positieve, vaak humoristische wijze. Een hartstikke leuke trainer, een goede sfeer, leuke medesporters, we werken hard en genieten onderwijl van de heerlijke mos-en bosgeuren. Kortom, het was hard werken én genieten en ik ging met een big smile naar huis waar ik meteen mailde dat ik graag op donderdag mee wilde blijven doen. Ondertussen sport ik twee keer in de week en het bevalt mij uitstekend”.

Over GezondOud

Wij zijn er voor iedereen die gezond oud wil worden en daar zelf, door voldoende te bewegen, een belangrijke bijdrage aan wil leveren. Het hele jaar door sporten wij met gezellige groepen in het Schoterbos en in Duingebied Bleek en Berg.

Vitaal en sociaal

Omdat wij het sociale aspect minstens zo belangrijk vinden als sporten onder goede professionele begeleiding, organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Van wadlopen in Noordpolderzijl, avonturieren in de Ardennen tot een fietstocht door de bollenstreek. Alles even leuk en gezellig!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan vooral eerst even op onze website www.gezondoud.nl of bel voor een GRATIS proefles naar 06-53837045