Oktober Woonmaand bij De Ruijtermeubel

Partnerbijdrage
Oktober is traditioneel een maand waarin veel mensen hun aandacht richten op hun interieur.
Oktober is traditioneel een maand waarin veel mensen hun aandacht richten op hun interieur. (Foto: aangeleverd)

Oktober Woonmaand staat alweer voor de deur, en De Ruijtermeubel heeft deze maand boordevol spannende evenementen en aantrekkelijke aanbiedingen gepland. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september trapt De Ruijtermeubel de festiviteiten af met inspiratiedagen. Specialisten staan klaar om al je vragen over wonen te beantwoorden. Via korte interieuradviesgesprekken, oftewel ‘speeddates’, krijgen deelnemers antwoord op hun specifieke vragen.

Tijdens deze speeddates worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals de indeling van je woning, het gebruik van kleuren in combinatie met je meubilair, het stijlvol inrichten van je huis, en zelfs tips voor vloer- en raamdecoratie. Naast voldoende inspiratie wordt er goed voor de deelnemers gezorgd, en ze gaan naar huis met een goedgevulde maag en een leuke goodiebag. Wees er snel bij en schrijf je in via de website www.ruijtermeubel.nl, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Verschillende events

Oktober is traditioneel een maand waarin veel mensen hun aandacht richten op hun interieur. Het najaar is immers een perfecte tijd om je huis gezellig en comfortabel te maken voor de winter. De Ruijtermeubel begrijpt dit en heeft daarom verschillende events georganiseerd, zodat je volop inspiratie kunt opdoen en je huis kunt omtoveren tot een oase van comfort en stijl.

Inspiratiedagen

De inspiratiedagen op 29 en 30 september zijn een uitgelezen kans om persoonlijk advies te krijgen. Of je nu worstelt met de indeling van je ruimte, hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste kleuren, of wilt weten hoe je je woning kunt afstylen, de experts van De Ruijtermeubel staan voor je klaar.

Plekje reserveren

Om deel te nemen aan deze inspiratiedagen, hoef je alleen maar je plekje te reserveren via www.ruijtermeubel.nl. We raden je aan om snel te zijn, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en de vraag is groot.

Maar de Oktober Woonmaand stopt hier niet. Als je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer op het programma staat, bekijk dan even de website. Daar vind je gedetailleerde informatie over alle evenementen en aanbiedingen die we deze maand hebben gepland.

Kortom, oktober wordt een maand vol inspiratie, advies en geweldige deals bij De Ruijtermeubel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou je huis om te toveren tot de perfecte woonplek voor de wintermaanden.