Sport event Haarlem: Honkbalweek Haarlem (8-15 juli 2022) Wat moet je weten?

Sport
Afbeelding
Logo

HAARLEM -  ‘Op donderdag 8 juli start misschien wel het meest bekende evenement van Haarlem: de Honkbalweek! De sportieve week start op deze dag met 2 honkbalwedstrijden. Om 15.30 uur start Japan tegen Curaçao, maar de klapper begint om 19.30 uur. Dan staat de honkbalwedstrijd tussen Team Kingdom of The Netherlands en Italië op het programma. Het wordt de 137ste onderlinge ontmoeting en Nederland gaat op jacht naar de 83ste overwinning!’

Wat moet je weten voor Honkbalweek Haarlem?

Wanneer? 8 t/m 15 juli 2022 

Waar? Pim Mulierstadion, Jaap Edenlaan 6, Haarlem 

Openingswedstrijd van de Honkbalweek Haarlem

Op donderdag 8 juli start de sportieve week met 2 honkbalwedstrijden. om 15.30 uur start Japan tegen Curaçao maar de klapper begint om 19.30 uur. Dan staat de honkbalwedstrijd tussen Team Kingdom of The Netherlands en Italië op het programma. Het wordt de 137ste onderlinge ontmoeting en Nederland gaat op jacht naar de 83ste overwinning! 

 Welke landenteams doen er mee met de Honkbalweek Haarlem

Gedurende de week zullen zes landenteams het tegen elkaar opnemen. De landen die vertegenwoordigd zijn tijdens de dertigste editie van Honkbalweek Haarlem zijn: Cuba, Amerika, Nederland, Italië, Curaçao en Japan. 

Contact- en contantloos betalen op de Honkbalweek Haarlem

Om de lange wachtrijen bij de versnaperingen te verkorten, heeft de organisatie ingezet op ‘contact- en contantloos’ betalen. Dat betekent dat je hapjes, drankjes en toegangskaarten uitsluitend met een betaalpas of creditcard kunt afrekenen. Houd daar rekening mee!

Hoe kom ik naar de Haarlem Honkbalweek?

Het Pim Mulierstadion is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Kom je uit de buurt? Pak dan lekker je stalen ros, je scooter of de motor. Kom je van wat verder? Pak dan de bus. Er stoppen verschillende bussen in Haarlem-Noord, wat ongeveer 10 minuutjes lopen is naar het Pim Mulierstadion. Kom je toch met de auto? Dan kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van het Kennemer Sportcenter in Haarlem. Daar rijd je met een pendelbus naar het stadion en terug. 

Kijk voor meer informatie en tickets op : Haarlem Honkbalweek 2022


Honkbal en Haarlem gaan al jaren samen.