Europees kampioen Spanje schittert komende zomer voor het eerst op de Haarlemse Honkbalweek

Sport
De Haarlemse Honkbalweek vindt van 12 tot 19 juli plaats
De Haarlemse Honkbalweek vindt van 12 tot 19 juli plaats (Foto: Pexels)

HAARLEM - Spanje gaat haar debuut maken op de aankomende Haarlemse Honkbalweek, volgend jaar zomer. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In navolging van Japan, Team USA, Chinese Taipei en Nederland komt Spanje van 12 t/m 19 juli 2024 naar Haarlem, als onderdeel van een sterk bezet deelnemersveld.

Spanje voegt zo een extra Europees tintje toe aan het evenement. Fans kunnen zich verheugen op een sportieve krachtmeting tussen Spanje en Team Kingdom of the Netherlands. De ploeg van bondscoach Evert-Jan ’t Hoen zal ongetwijfeld gebrand zijn op een revanche, na de verloren halve finale van het EK in Tsjechië van eerder dit jaar. De organisatie hoopt binnenkort het zesde en laatste deelnemende land bekend te maken, waarmee het deelnemersveld compleet zal zijn.

Kaarten

De Early Bird passe-partouts zijn momenteel verkrijgbaar, waardoor fans tot en met 31 december 2023 tegen een gereduceerd tarief toegang kunnen verkrijgen krijgen tot alle wedstrijden en het entertainment van het evenement. Vanaf begin 2024 start de verkoop van losse dagtickets. Koop hier je tickets.