Uitgaan in Haarlem, wereldster Karsu laat ouderen bewegen in de Philharmonie

Uit
Kom in beweging met Karsu,
Kom in beweging met Karsu, (Foto: aangeleverd/theater-Haarlem)

HAARLEM - In beweging komen vanuit de stoel. Dat brengt Grijs Gedraaid tot stand. Op woensdagmiddag 30 november is de première in Philharmonie Haarlem. 

Tijdens dit unieke concert van Karsu met muziek door Kamerata Zuid, komt de zaal in beweging vanuit de stoel. Ook worden er herinneringen opgehaald aan muziek van toen. De Philharmonie maakt dit concert gratis voor ouderen en hulpverleners, zodat ook het toegankelijk is voor Haarlemmers die normaal geen concertkaartje kunnen betalen. 

Inhoud programma

De middag wordt geopend met muziek van Karsu die samen met orkest Kamerata Zuid eigen nummers, klassieke stukken en oudhollandse liedjes brengt. Daarna komen bezoekers vanuit hun stoel in beweging onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood. Aan het einde van het concert neemt Eva Durlacher van Gouden Boeken bezoekers mee op reis. Samen herinneringen ophalen aan muziek van toen. Na afloop is er in de foyer ruimte voor ontmoeting. 

Woensdagmiddag 30 november van 14.00 - 15.15 uur in de Philharmonie. De voorstelling is gratis, maar wel reserveren via: www.theater-haarlem.nl en klik op Grijs Gedraaid.