Kindervoorstelling The Ozard of Wiz (9+) in de Schuur

Uit
Vier hete voordeel van anders zijn.
Vier hete voordeel van anders zijn. (Foto: Jaap Scheeren)

HAARLEM - Op zaterdag 18 februari 19.30 uur speelt de voorstelling in de Toneelschuur, Haarlem. Deze ontroerende en eigenzinnige theatervoorstelling met een all-queer cast & crew presenteert vogue, popmuziek en melancholie in een seventies sausje. Voor deze productie slaat Maas theater en dans enthousiast de handen inéén met ROSE stories, met dans van Kiki House of Angels en kostuums van MAISON the FAUX.

Wat als je nergens bij hoort, omdat je niet de persoon bent waar iedereen op had gehoopt? In de nieuwe voorstelling van René Geerlings gaan 7 bijzondere mensen terug naar hun kindertijd, een tijd vóór de schaamte. Allemaal hopen ze uiteindelijk bij The Ozard of Wiz te krijgen waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn: een thuis, moed, hersenen en een hart. 

De voorstelling belicht het sterke contrast tussen de uitbundigheid en extravaganza van de ballroom scene en de kwetsbaarheid van mensen die anders zijn. Er is veel ruimte voor zachtheid en de innerlijke strijd die iedereen mens weleens voert, waarmee de voorstelling juist de moeizame momenten van het bestaan extra aandacht geeft.

Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9. Aanvang: zaterdag 18 februari, 19.30 uur. Entree: vanaf €16,- euro. Tickets: www.schuur.nl.

The Ozard of Wiz in Haarlem