Haarlems El Pincho in Terras Top 100 2021: ‘Dikke pluim voor het team’

Uitgaan
Een deel van het team van El Pincho bij de bekendmaking van de Terras Top 100 2021.
Een deel van het team van El Pincho bij de bekendmaking van de Terras Top 100 2021. (Foto: El Pincho)

HAARLEM - ‘Je ziet dat dit bedrijf echt met het horecavak bezig is,’ zo oordeelde een van de juryleden van de Terras Top 100 van Misset Horeca over El Pincho. Het leverde de zaak aan de Riviervischmarkt een 63e plek op in de lijst.

‘El Pincho is een zeer mooie horecazaak met dito terras, vlakbij de Grote of St. Bavokerk in het fraaie Haarlem,’ zo luiden de eerste lovende woorden in het juryrapport. ‘De zaak staat in de hoofdstad van Noord-Holland, hofleverancier van deze lijst.’ De tapasbar dankt de 63e positie in de Terras Top 100 van 2021 mede aan een soepele en vriendelijke bediening, professionele uitstraling en een ruime menukaart. Het jurylid dat het Haarlemse El Pincho bezocht spreekt verder van hippe producten en cocktails. 

Enige Haarlemse terras in Top 100

Bij El Pincho, de enige Haarlemse zaak in de lijst, hebben ze al een klein feestje gevierd. “Zelf zijn we sowieso enorm trots op hoe we het voor elkaar hebben, maar dat we nu een plek in deze Terras Top 100 hebben gekregen, is de kers op de taart”, zo vertelt eigenaar van El Pincho Paul van der Werff enthousiast. “Wat het extra bijzonder maakt, is dat wij het enige Haarlemse terras in de lijst zijn. Mooi dat we hiermee ook onze stad op de kaart kunnen zetten. Overigens een dikke pluim voor het team, iedereen heeft op zijn eigen manier een steentje bijgedragen aan het verkrijgen van deze mooie positie in de lijst.”  

Rookvrij terras El Pincho 

Van der Werff laat verder nog weten dat het winterterras binnenkort wordt opgebouwd.  ”Per oktober zal dit overigens een rookvrij terras zijn. Vanaf dat moment kunnen gasten onder de parasols rookvrij genieten van onze keuken.”  

Terras Top 100 2021

Je vindt de hele lijst met de beste terrassen van Nederland op de site van Misset Horeca.

terras top 100 horeca haarlem el pincho
Foto: El Pincho