VIDEO

Dagje uit met de familie in Haarlem? Bezoek het Winter Wonderparadijs!

Uitgaan
Het Winter Wonderparadijs is leuk voor de kids, én voor hun ouders!
Het Winter Wonderparadijs is leuk voor de kids, én voor hun ouders! (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM – Een overdekte ijsbaan, een kerstmarkt (mét gluhwein), live muziek en meet & greets met de grootste kinderhelden zoals Spiderman en Elsa uit Frozen. Klinkt goed? Je vindt het allemaal op één plek bij het Winter Wonderparadijs Haarlem in het Reinaldapark!

Geniet jij al volop van de donkere dagen en bijbehorende gezelligheid? Dan is het Winter Wonderparadijs in het Reinaldapark (bij het Pannenkoeken Paradijs, Reinaldapad 10 in Haarlem) echt iets voor jou. Nog tot en met zondag 9 januari kun je als liefhebber van gezelligheid en warme sferen er helemaal je lol op. 

Goed om nog te weten wat betreft de coronaregels: de ijsbaan sluit dagelijks om 20.00 uur (i.p.v. 22.00 uur) en een QR-code of negatieve test is op het hele terrein verplicht.

Winter Wonderparadijs Haarlem

Zo vind je er:

  • Een overdekte ijsbaan

De schaatsbaan is dagelijks open van 11.00 uur tot 20.00 uur. Heb je je eigen schaatsen mee? Dan betaal je 5 euro entree, anders 6,50 inclusief gehuurde schaatsen. Kinderen tot 12 jaar mogen op maandag en dinsdag gratis schaatsen na een pannenkoek (alleen geldig buiten de kerstvakantie). Bind die ijzers maar onder en geniet! 

  • Kerstmarkt

Gek op kerstmarkten? Daarvoor hoef je dit jaar niet naar Duitsland, je vindt een van de gezelligste kerstmarkten gewoon in Haarlem! Struin over de markt met degenen die jij liefhebt. Lekker snuffelen tussen de kersthuisjes, kleding en must-have kerstartikelen voor kerst 2021. Even bijkomen van alle pracht en praal doe je met een gluhwein en Spaanse churros!

De kerstmarkt is gratis en elk weekend open tussen 11.00 en 18.00 uur. In de kerstvakantie is de markt er zelfs elke dag.

Tekst gaat door onder de foto

winter wonder paradijs haarlem

  • Meet & Greet voor kinderen

Voor kinderen is er elke woensdag- en zondagmiddag wel een heel bijzonder programma bij het Winter Wonderparadijs in Haarlem: dan kunnen zij hun grootste helden namelijk ontmoeten! Denk aan Elsa uit Frozen of Spiderman. Hoe gaaf is dat?

  • Kleurplatenwedstrijd

Nog een leuk extraatje voor kinderen: de mooiste kleurplaten (via Pannenkoekenparadijs.nl te downloaden) die uiterlijk 26 december worden ingeleverd bij het Pannenkoeken Paradijs, maken kans op leuke prijzen! Op 31 december wordt de winnaar bekendgemaakt via Instagram en Facebook.

Natuurlijk is een Winter Wonderparadijs niet compleet zonder de mooiste kerstbomen, gezelligste kerstversiering, live muziek (op zondagmiddag) en vuurkorven waar je heerlijk van in winterse sferen komt. Voor gezelligheid ga je dus nog tot en met zondag 9 januari naar het Winter Wonderparadijs met ijsbaan en kerstmarkt in het Haarlemse Reinaldapark!

Een sfeerimpressie:


Het Winter Wonderparadijs is leuk voor de kids, én voor hun ouders!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding