Kleverpark Festival 2023: wanneer, waar en programma

Uitgaan
Een foodtruck op het festival
Een foodtruck op het festival (Foto: Rodi)

Haarlem – Op zaterdag 3 juni 2023 veranderen de Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat in het bekende Kleverparkfestival terrein. Dit jaar is de 37ste editie. Het festival staat in het teken van veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, workshops, muziek en in de aangrenzende straten de gezelligste rommelmarkt. 

Zaterdag 3 juni is het Kleverparkfestival vanaf 10.00 geopend en zal er voor jong en oud van alles te beleven zijn. Het terrein is gevuld met verschillende kramen die een variatie aan producten aanbieden in food, kunst, mode en design. Muziekoptredens en diverse foodtrucks zullen het horecaplein vormgeven. De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. Voor €8,50 kunnen de kids zich aan allerlei activiteiten wagen, sporten en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. De kinderkaart is er voor kinderen van 0 t/m 12 jaar en is verkrijgbaar op drie herkenbare verkooppunten op het festival. 

De groots opgezette markt duurt van 10:00 tot 17:00. Tot 20:00 zijn er diverse optredens op het podiumplein waar iedereen van harte welkom is voor een drankje en een hapje van de verschillende foodtrucks. In de straten rond de Kleverparkweg vind je al vanaf vroeg in de ochtend de gezellige rommelmarkt. Vanaf 24 april t/m 26 mei 2023 kunnen kinderen t/m 12 jaar bij Grapedistrict (Kleverparkweg 4) een plaatsbewijs aanschaffen om eigen spulletjes te verkopen op de rommelmarkt.

Lees ook: De geschiedenis van het Kleverparkfestival

Reserveren

De kaarten kunnen vooraf niet gereserveerd worden of geruild. Voor €7,50 kopen mini-ondernemers een dag vergunning. Bij een opgeruimde plaats krijgen zij na afloop €2,00 retour. Haarlemse ondernemers: doe met ons mee! Ben jij een echte ondernemer, verkoop je originele, duurzame, creatieve of bijzondere producten en wil je een kraam huren om deel te nemen aan ons festival? Stuur dan een mail naar kleverparkfestival@winkelcentrumkleverpark.nl en vermeld daarin wat je het Kleverparkfestival te bieden hebt. De organisatie van het Kleverparkfestival bekijkt vervolgens of jouw aanbod aanvullend is op de reeds ingeschreven ondernemers en laat je weten of je bent geselecteerd om deel te nemen. Het Kleverparkfestival 2023 is een initiatief van Ondernemersvereniging Kleverpark en uitgevoerd door Michelle en Taco.

Het Kleverpark Festival vindt in de Haarlemse Kleverparkbuurt (Kleverparkweg, Schotersingel, Van Ostadestraat) plaats. Kom vroeg vanwege verwachte drukte.