Voorstelling Kerst kan wél leuk zijn in Spaarnwouderstraat

Uitgaan
De vrolijke kerstshow ‘Kerst kan wél leuk zijn’ staat van 14 t/m 17 december in het theaterzaaltje van in de Spaarnwouderstraat
De vrolijke kerstshow ‘Kerst kan wél leuk zijn’ staat van 14 t/m 17 december in het theaterzaaltje van in de Spaarnwouderstraat (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - De vrolijke kerstshow ‘Kerst kan wél leuk zijn’ staat van 14 t/m 17 december in het theaterzaaltje van in de Spaarnwouderstraat. Vorig jaar snel uitverkocht, dus dit jaar krijgt de show een nieuw jasje. De voorstelling van zondag 17 december is de enige matinee. De andere zijn avondvoorstellingen.

Een reprise in een nieuw jasje? “Jazeker,” lacht organisator Hans Goes. “Veel mensen hebben gevraagd of we de show van vorig jaar nog een keer konden doen. Dat wilden wij ook wel, maar het moet dan niet hetzelfde zijn! Zo spelen we ook dit jaar weer in op de actualiteit en hebben we een aantal nieuwe liedjes en acts.”

Clichés

Wat is er niet mooier dan samen zingen en samen zorgen dat dit jaar de kerst wél onvergetelijk wordt? Juist! ‘Kerst kan wél leuk zijn’ door Trio Vierstemmig zorgt dat het ultieme kerstgevoel bij iedereen boven komt. Of je er nou van houdt of niet. Kerstverhalen, kerstliedjes en vooral kerstblunders komen voorbij in de vorm van allerlei kerstclichés. En dat zijn er nogal wat. En bij elk cliché hoort een verhaal met bijpassend kerstnummer.

Trio Vierstemmig, bestaande uit Evelien Hofhuis, Michel Corten, Jos Ahlers en Hans Goes, treden vaak op in het Haarlemse circuit. Maar deze zelfgeproduceerde kerstshow is nieuw. De drie mannen en een dame nemen zichzelf vooral niet te serieus. En helemaal met Kerst niet. Om iedereen een hart onder de riem te steken in deze donkere dagen. Want Kerst kan wél leuk zijn!

Kerst met Trio Vierstemmig in theaterzaal Hello I’m Local, Spaarnwouderstraat 74, Haarlem. Donderdag 14 t/m zaterdag 16 december om 20.00 uur, zondag 17 december om 15.00 uur. Kaarten te reserveren via www.triovierstemmig.nl