Stemm Voetiek sluit haar deuren

Zakelijk
Ianthe Lammers van Toorenburg
Ianthe Lammers van Toorenburg (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Na 22 jaar hard werken 24/7 heb ik, Ianthe Lammers van Toorenburg, met heel veel liefde en plezier mijn klanten mogen helpen met het maken van mooie combinaties voor speciale gelegenheden of het nou voor een sollicitatie, bruiloft of crematie was of voor gewoon “ mooi bééldig zijn” daar moesten mijn klanten altijd om giechelen, mooi bééldig zijn.

Heb ik het nieuws dat er voor mij een nieuwe periode gaat aanbreken, ik ben eigenlijk heel blij, maar ook met een beetje liefdesverdriet wil ik met jullie delen dat STEMM VOETIEK voorgoed haar deur gaat sluiten. De opheffingsuitverkoop is afgelopen zaterdag 10 februari begonnen met 30% 50% en 70% kortingen.

De uitheffingsverkoop is begonnen

Klantbestellingen

Maar ook is het nog mogelijkheid klantbestellingen te doen, dit gaat dan per besteleenheid, hierover meer in de winkel mocht je interesse hebben. Ik hoop ook U als vaste klant nog te zien voor eind maart. En natuurlijk wil ik graag al mijn trouwe klanten van uit mijn hart bedanken dat jullie toch ieder keer weer de weg naar mijn mooie en fijne winkel hebben gevonden in de Anegang! Tot ziens! Vrolijke groet van Ianthe.