Jeannette Vader nieuw bestuurslid Buurts

Zorg
Jeannette Vader
Jeannette Vader (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Jeannette Vader is door de ledenvergadering van Buurts (voorheen VanHier Haarlem) benoemd tot nieuw bestuurslid. Met haar rijke achtergrond en ervaring biedt ze extra versterking en expertise aan de organisatie. Jeannette vormt samen met Godfried Lambriex de Raad van Bestuur van Buurts.

Jeannette heeft ruim 25 jaar ervaring met het werken en leidinggeven aan professionals binnen het sociaal domein. Dit heeft ze vanuit verschillende functies gedaan voor uiteenlopende bedrijven, zoals het oprichten en leiden van wijkteamorganisaties en een organisatie voor jeugdhulp in Amersfoort. Wat haar daarin drijft, sluit nauw aan bij Buurts. Jeannette: “Ik wil graag een bijdrage leveren aan een rechtvaardige samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt en de zorg en ondersteuning krijgt die nodig is. Want ieder mens is van waarde. Mijn talent is het zo te organiseren dat we dat goed, samen en betaalbaar kunnen bieden.” Over Buurts voegt ze toe: “Ik kijk er naar uit om ook Buurts uit te bouwen tot een krachtige en innovatieve organisatie waarvan de Haarlemmers in 2030 zeggen: wat fijn dat Buurts er is.”

Buurts

VanHier Haarlem wordt per 1 april 2023 Buurts. Buurts is per 1 januari 2023 van start gegaan. In de coöperatie komen organisaties die al jaren in Haarlem werken -de 6 oprichtende organisaties en ruim 60 onderaannemers- samen om de opdracht Gewoon in de Wijk voor de gemeente Haarlem te organiseren en uit te voeren.