Cruquius: mogelijk ontvoering verkeerde man: 15.000 euro uitgeloofd

112-nieuws
Het OM looft 15.000 euro uit voor de gouden tip in de zaak van de Cruquius-ontvoering.
Het OM looft 15.000 euro uit voor de gouden tip in de zaak van de Cruquius-ontvoering. PR

CRUQUIUS - Uit het onderzoek van het Team Grootschalige Opsporing (TGO) is tot nu toe gebleken dat er geen enkele aanwijzing is dat de in Cruquius ontvoerde man deel uit maakt van het criminele circuit. Het is op dit moment dan ook niet duidelijk wat het motief is van de ontvoering, aldus de politie. Het onderzoeksteam houdt er rekening mee dat de daders zich vergist hebben in de persoon die zij hebben ontvoerd.


Ontvoering Cruquius: 6 mannen aangehouden

Afgelopen donderdagavond zou de man ontvoerd zijn op de Spaarneweg in Cruquius. Hij wordt volgens de politie nog steeds vermist.

Alle eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. Het TGO vermoedt dat behalve deze zes mannen, nog meer verdachten betrokken zijn bij de Cruquius-ontvoering.

Beloning 15.000 euro gouden tip

Vanwege de ernst van dit delict looft het Openbaar Ministerie een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Ontvoering Cruquius: specifieke vragen

De politie heeft deze specifieke vragen opgesteld:
* Heeft u informatie over de ontvoerders of over de ontvoering zelf?
* Heeft u informatie over de rode Mercedes Vito (zie de afbeeldingen onder aan dit bericht) die bij de ontvoering is gebruikt op donderdag 5 augustus rond 18.00 uur op de Spaarneweg in Cruquius?
* Heeft u deze Mercedes ergens in ons land zien rijden?

Is het antwoord op een of meerdere van deze vragen ‘ja’? Neem dan contact op met het onderzoeksteam via 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.