Overleden persoon Egholm 48-jarige man uit Hoofddorp, getuigen gezocht

112-nieuws
Overleden persoon Egholm 48-jarige man uit Hoofddorp, getuigen gezocht.
Overleden persoon Egholm 48-jarige man uit Hoofddorp, getuigen gezocht. (Foto: Google Street View)

HOOFDDORP - De overleden persoon die dinsdag werd aangetroffen in een woning aan de Egholm betreft een 48-jarige man uit Hoofddorp, zo laat de politie weten. De man was niet de eigenaar van de woning.

Onder welke omstandigheden de man is komen te overlijden, daar doet de politie nog onderzoek naar. De bewoner is gehoord als getuige, hij is niet aangehouden. Andere getuigen wordt dringend verzocht zich te melden. 

Beelden gezocht

“We roepen getuigen op van elke bijzonderheid in de omgeving van Egholm tussen maandagochtend 11.00 en dinsdagochtend 11.00 uur zich te melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wat zich heeft voltrokken dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt gedurende die tijd.”

‘Nader onderzoek noodzakelijk’

Politie- en ambulancepersoneel kregen op dinsdag 7 maart rond 11.00 uur een melding van een reanimatie in de woning. Reanimatie door ambulancepersoneel en een trauma-arts van het mobiel medisch team mocht niet baten. “De aangetroffen omstandigheden waren van dien aard dat nader onderzoek noodzakelijk is”, aldus de politie.

Volgens NH Media zou het gaan om een lokaal bekende tattoo-artiest, maar dat is nog niet bevestigd.