Verdachte (17) steekpartij winkelcentrum Vier Meren Hoofddorp aangehouden

112-nieuws
Eén verdachte (17) is aangehouden voor de steekpartij, een tweede verdachte (17) is in het vizier van de politie.
Eén verdachte (17) is aangehouden voor de steekpartij, een tweede verdachte (17) is in het vizier van de politie. (Foto: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot)

HOOFDDORP - De politie heeft op Koningsdag een verdachte aangehouden in de zaak van de steekpartij in winkelcentrum Vier Meren. De verdachte is 17 jaar en komt uit Hoofddorp.

Bij de steekpartij in het Hoofddorp winkelcentrum raakte een 16-jarige jongen ernstig gewond aan zijn arm. Hij is behandeld in het ziekenhuis. De jongen deed aangifte en kreeg slachtofferhulp aangeboden, evenals een slachtofferadvocaat.

Tweede verdachte steekpartij Hoofddorp

Ook de identiteit van de tweede verdachte, eveneens een 17-jarige Hoofddorper, is bekend bij de politie. Hij wordt gezocht en hij wordt met klem opgeroepen zich te melden bij de politie.  

Slachtofferhulp steekpartij Hoofddorp voor getuigen

Meerdere omstanders en winkeliers waren getuige van de gevolgen van het geweld. Ook zij zijn op verzoek in contact gebracht met slachtofferhulp. Mocht u de politie hierover nog niet hebben gesproken en u wilt ook hiervoor in aanmerking komen, neem gerust contact op. Kijk op https://www.slachtofferhulp.nl/contact/ of bel 0900-0101 (zondag gesloten).