Jongeren zamelen klein-meubelen in

Algemeen
Klein-meubelen gevraagd voor inzamelactie.
Klein-meubelen gevraagd voor inzamelactie. (Foto: Pixabay)

HAARLEMMERMEER - Lotte en Isabel, leerlingen van het Haarlemmermeer Lyceum, hebben samen met jongerenwerker Fabian No Waste Decoration benaderd om een inzamelactie van klein-meubelen te starten.

De leerlingen willen deze klein-meubelen gebruiken op een kennismarkt die later dit jaar wordt georganiseerd. Een kennismarkt die maatschappelijke organisaties en sociaal kwetsbare gezinnen in Haarlemmermeer dichter bij elkaar moet brengen.

Alle materialen

De spullen die ze goed kunnen gebruiken zijn eetkamerstoelen, krukjes, kleine tafeltjes, nachtkastjes, lampen, ladekasten van maximaal 1,50 meter breed en hoog en maximaal 15 kilo. Alle materialen behalve plastic.

Het verzamelpunt is bij No Waste Decoration, Burgemeester van der Willigenlaan 50 in Hoofddorp. Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur open. Ophalen aan huis is ook mogelijk. Voor meer infromatie: info@nowastedecoration.nl of telefonisch of via whatsApp: 06 16481188.

Initiatieven

Jongeren dragen op deze manier een steentje bijdragen in de coronatijd. Via The Karma Factory kan de jeugd initiatieven en projecten uitvoeren die iets bijdragen aan de maatschappij. Hiermee verdienen ze Karmapunten. The Karma Factory en partners, waaronder welzijnsorganisatie MeerWaarde, ondersteunen de jongeren in het verwezenlijken van deze initiatieven.

De actie wordt samen met jongerenparticipatieplatform MENES en MeerWaarde georganiseerd.