More City Project tijdens Zondagmiddagpodium in Zwanenburg

Algemeen
More City Project treedt op in het Dorpshuis Halfweg/Zwanenburg.
More City Project treedt op in het Dorpshuis Halfweg/Zwanenburg. ((Foto: aangeleverd))

More City Project tijdens Zondagmiddagpodium

ZWANENBURG  - Twintig jaar geleden begon More City Project MCP) als de band Nispen, daarna overgegaan in Kliff&Kompanen. Zondag 27 februari treedt de band op in Dorpshuis Halfweg/Zwanenburg om 14.00 uur. 

De harde kern van dit Haarlemmermeerse gezelschap is al vele jaren bij elkaar. Het plezier in muziek maken spat er nog steeds vanaf. Tegenwoordig kiest MCP vooral voor melodieuze muziek met inhoud.

Prachtige jaren

In hun nieuwe programma blikt MCP terug naar die prachtige jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. Muziek die iedereen altijd nog eens wilde horen van grootheden als Neil Sedaka, Ricky Nelson en Cliff Richard, Elvis Presley, Everly Brothers, Johnny Cash en anderen. Maar de zesmans formatie MCP is ook liefhebber van melodieuze close harmonie zang. Zij laten zich daarbij onder meer uitdagen door het beginrepertoire van The Byrds.

Er zijn genoeg hedendaagse pareltjes die ook uitstekend passen in het repertoire van MCP. Denk aan namen van Amerikaanse country rockers zoals Travis Tritt, Chris Stapleton en Rodney Crowell.

Interactie 

Het programma is doorspekt met interessante achtergrondinformatie over de gecoverde artiesten, aangevuld met bijzondere oude filmpjes. De interactie met het publiek maakt het optreden nog gezelliger.

Kaarten voor 5 euro per stuk kunnen gereserveerd per telefoon op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur optel. 023 569 8873 of e-mail voor vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.