Marieke van Ruitenbeek zingt duetten met Dirk-Wim in ’t Hof tijdens Zondagmiddagpodium

Algemeen
Marieke van Ruitenbeek en Dirk-Wim in ’t Hof.
Marieke van Ruitenbeek en Dirk-Wim in ’t Hof. (Foto: aangeleverd)

Met haar frisse Nederlandstalige muziek weet de jonge en ambitieuze zangeres Marieke van Ruitenbeek zowel te raken, als te vermaken. Humor en eerlijkheid zijn de kernwoorden, met ruimte voor zowel een lach als een traan. Samen met Dirk-Wim in ’t Hof komt ze Badhoevedorp verblijden met een heerlijk programma vol fijne muziek.

HAARLEMMERMEER -  Marieke van Ruitenbeek en Dirk-Wim in ‘t Hof zingen duetten tijdens het Zondagmiddagpodium op zondag 6 maart om 14.00 uur in Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp.

Genres

Prachtige duetten van Nederlandse hits van onder andere Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Bløf. Maar ook Nederlandstalige versies van Engelse hits van U2, Elton John en de Beatles. Dubbel-stemmige zang met akoestische begeleiding op piano en gitaar. Marieke houdt het qua genres graag breed. Geniet, zing mee of droom weg bij de duetten van Marieke en Dirk-Wim en laat u meevoeren in dit sfeervolle muzikale feest der herkenning.

Marieke van Ruitenbeek debuteerde met een Nederlandstalig album “Ongelofelijk Fantastisch”. Hierna volgden een aantal singles. Haar meest recente ‘Zelf stralen’ was een radiohit en werd door de luisteraars van Radio NL verkozen tot zomerhit van 2021.

Ervaren en geprezen

Dirk-Wim in ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Hij brengt liedjes over alledag, maar vaak met niet-alledaagse teksten. Het resultaat is een serie melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die ertoe doen.

Kaarten à 5 euro kunnen gereserveerd op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 569 8873, of stuur een e-mail voor vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.