Flamencokoor Coro del Campo in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

Algemeen
Coro del Campo.
Coro del Campo. (Foto: aangeleverd)

ZWANENBURG/HALFWEG - Coro del Campo is een flamencokoor dat Andalusische feestmuziek ten gehore brengt. Zondag 24 april doen ze dat om 14.00 uur in het Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg. 

Het ensemble bestaat uit 25 leden en komt uit Amsterdam. Geïnspireerd door de Coros Rocieros in Andalucia ontstond in 2000 het idee voor een eigen Nederlands flamencokoor met als thuisbasis La Casa Sevillana. Door een combinatie van kennis, muzikaliteit, motivatie, heel veel inspiratie, groepschemie, hard werken en heel veel plezier ontstond daar een wonder.

Authentiek Andalusisch event 

De groep groeide uit tot een authentiek Andalusisch event, dat zich zowel qua looks als qua sound kan meten met de Spaanse koren. De groep heeft zich met hart en ziel gespecialiseerd in de vrolijke en dansbare flamencovormen zoals die op de grote feesten van Andalusië worden uitgevoerd. Met opzwepende zang en ritmes, zinderend gitaarspel en flamencodansen die onlosmakelijk verbonden zijn met de Spaanse manier van feestvieren. De dames van het koor zien er adembenemend uit, prachtig uitgedost in de typische Flamenco- en Feria jurken.

De kaarten kosten 5 euro inclusief een kopje koffie/thee. Reserveren kan, eventueel met vervoer door RegioRijder, op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 569 8873, of via een e-mail voor vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.