Rodi Media geeft kaarten weg voor Magic Circus Osdorp

Algemeen
In hoog tempo volgen zang en dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op.
In hoog tempo volgen zang en dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. (Foto's: Piet-Hein Out)

NIEUW-WEST - Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus verschijnt van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei op de oever van de Sloterplas tegenover Theater de Meervaart. Waar afgelopen kerstperiode alle circusvoorstellingen van het land afgelast moesten worden, verplaatst Magic Circus gewoon de winter! Het resultaat is de gloednieuwe voorstelling “Ho, Ho… HO!”. Modern, gezellig circus met acrobaten en… sneeuw. Mis het niet, er is dagelijks om 16.00 uur een voorstelling. Westerpost geeft 10 keer 2 kaarten weg.

“Ho,Ho… HO!” slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.

In hoog tempo volgen zang en dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor en zeer plaatselijke sneeuwval.

Wie snel mailt maakt kans op gratis kaarten

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.

Kinderen tussen de 3 en 14 jaar oud met een Stadspas hebben mazzel. Zij kunnen samen met één begeleider voor slechts één euro per persoon de voorstelling bezoeken. Deze Stadspas-actie is alleen verkrijgbaar aan de circuskassa, deze opent een uur voor elke voorstelling.

Tekst loopt onder de foto door.


Er is een clown zonder enge rode neus.

Westerpost geeft 10 keer 2 kaarten weg voor de voorstelling op donderdag 5 mei om 16.00 uur. Wie vandaag, woensdag 4 mei, nog voor 17.00 uur een mailtje stuur naar verkoop@westerpost.nl ov.v. ‘gratis kaarten Magic Circus Osdorp’ maakt kans op twee kaarten. Winnaars krijgen dezelfde dag nog bericht. De kaarten liggen dan donderdag 5 mei klaar bij de kassa. Wie naast de kaarten, grijpt kan altijd nog een kaartje kopen aan de kassa.

Voor meer informatie: www.magic-circus.nl.