Werkzaamheden in en om Lijndenhof

Algemeen
Kaartje met daarop de werkzaamheden in en om Lijndenhof.
Kaartje met daarop de werkzaamheden in en om Lijndenhof.

HAARLEMMERMEER - Aannemer de Wilde werkt op meerdere plekken in en om Lijndenhof. Het Lint vanaf de Hoofdvaart tot aan de Oleanderlaan wordt afgemaakt. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden duren tot de zomer. Eind van het jaar is het dan tijd om bomen en planten bij het Lint in Lijndenhof en op de Groene AS tot aan de Schipholweg te planten.

Om de grond bij Lijndenhof klaar te maken voor de bouw, verwijdert de aannemer struiken, stenen en zaken in de grond, zodat de ontwikkelaar straks kan bouwen. Ook worden de rioolleidingen alvast  aangelegd. Er worden wegen gemaakt en er wordt gezorgd voor de straatverlichting. In het najaar start dan de bouw van City Logistics Innovation Campus. 

Schipholweg

Het grootste gedeelte van de werkzaamheden aan de Groene Singel, het Lint en de Groene AS duren tot de zomer. Eind van het jaar plant de aannemer dan het groen bij het Lint in Lijndenhof en op de Groene AS tot aan de Schipholweg. De Groene Singel ligt tussen Lijndenhof en Quatrebras, een stukje natuur waar in kan worden gewandeld.

Tekst loopt onder de foto door.

Kaartje met daarop de werkzaamheden in en om Lijndenhof.  

Het Lint loopt van de Hoofdvaart tot aan de Oleanderlaan en wordt een nieuwe wandel- en fietsroute op de plek van de oude A9. Het ongeveer vier kilometer lange Lint loopt van west naar oost door heel Badhoevedorp.

Ontspanning

De Groene AS, tussen de Schipholweg en de Hoofdvaart, verbindt grote en kleine natuurgebieden tussen Amstelland en Spaarnwoude. Zo ontstaat een gebied dat geschikt is voor dieren en planten en voor vrije tijd en ontspanning.

Voor meer informatie: Like van Hulten: tel. 0900 1852 of info@haarlemmermeer.nl.