Nog twee zomerconcerten in Broedplaats BOGOTÁ

Algemeen
Lekker luisteren naar nieuwe stijlen muziek in de tuin van Broedplaats BOGOTÁ.
Lekker luisteren naar nieuwe stijlen muziek in de tuin van Broedplaats BOGOTÁ. (Foto: aangeleverd)

HALFWEG -  Na een succesvolle eerste editie van Onder De Pergola LIVE! in 2021, zijn de zomerconcerten van Broedplaats BOGOTÁ ook dit jaar weer te bezoeken. Er zijn er nog twee, op vrijdag 25 juni en 1 juli. 

In het hart van de broedplaats wordt het pergola podium omgetoverd tot een knusse zomerse setting, waar de openlucht concerten worden gegeven. Per avond treden er twee artiesten op en loopt het programma van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. 

Divers in stijl

De artiesten die  het podium betreden zijn divers in stijl en genre; in gelijkenis met de diversiteit die BOGOTÁ kent. 

Vrijdag 24 juni: KY. KY. vertaalt de gevoelens van een doorsnee millennial naar sfeervolle, emotionele songs. Zijn stem geven je zowel een gevoel van melancholie als euforie. Denk hierbij aan Ben Howard en Lewis Capaldi.

Beatmuziek

Deze avond ook The Mocks, een jonge band uit Nieuw-Vennep. Hun muziekstijl is sterk beïnvloed door de beatmuziek, zoals the Who, the Kinks, the Small Faces en the Motions.

Vrijdag 1 juli: ATKD. De Nederlands/ Britse tweeling Nina en Laura Philips combineren hun akoestische achtergrond met cinematische popmuziek en nonchalante elektronische beats.

Ook deze avond The Void, een nieuwe, flamboyante en energieke band uit Haarlem. Ze maken opzwepende, dansbare popmuziek met vleugjes techno en psy-trance, gecentreerd rondom catchy vocals.

Aanrader

Onder de Pergola LIVE! is een absolute aanrader voor muziekliefhebbers die houden van intieme concerten op een heerlijke zomerse avond in de buitenlucht en graag verrast worden door nieuw geluid. Een ticket kost 15 euro en is inclusief twee consumptiemunten die aan de bar kunnen worden bestee,. 

Tickets dienen voorafgaand aan het evenement gekocht te worden. via: www.broedplaatsbogota.nl. Voor meer informatie: https://www.broedplaatsbogota.nl/.