Met Team Sportservice een zomer vol activiteiten

Algemeen
Afbeelding
(Foto's: Renata Jansen)

HAARLEMMERMEER - Negentig jongeren hebben vorige week misschien wel de leukste week van de vakantie beleefd. Het was de week van de Sportvierdaagse, een evenement waar jongeren vier dagen lang konden sporten. Het was de aftrap voor een zomer vol activiteiten die Team Sportservice organiseert voor alle leeftijden.

Even leek de zon roet in het eten te gooien, maandag was het al warm en dinsdag zelfs ruim 37 graden. Niet eerder was het op 19 juli op een weerstation van het KNMI zo warm als die dag. De maandag werd afgesloten door een groots watergevecht en dinsdag besloot Team Sportservice het programma in te korten.


De Sportvierdaagse bleek met activiteiten als een flashmob, buikglijden, archery tag en een stormbaan een groot succes voor de deelnemers. Zo bleek wel uit de reacties van Ray (8): “volgend jaar hopelijk weer!” en Caroline, moeder van Sebas en Amélia: “Sebas and Amélia love the sportdagen. Thank you all the great team! Really really great work with all the kids.”

De zomervakantie is nog niet voorbij. Team Sportservice organiseert de hele vakantie activiteiten als mountainbiken, 5x5 basketbal, een waterfeest en op 24 augustus staat er een spectaculaire Wipe Out baan bij de Toolenburger plas.

Het sport- en beweegaanbod is te vinden op www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/ bovendien is er de zomerbrochure, een programmaboekje waarin ook alle activiteiten van maatschappelijke instellingen in het sociaal domein te vinden zijn. De zomerbrochure ligt bij alle vestigingen van Maatvast en Team Sportservice Haarlemmermeer.