Nieuw seizoen Zondagmiddagpodium voor senioren

Algemeen
Haarlemmermeerse senioren vermaken zich prima tijdens de Zondagmiddagpodium optredens.
Haarlemmermeerse senioren vermaken zich prima tijdens de Zondagmiddagpodium optredens. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER  - Het Zondagmiddagpodium begint weer. Vanaf die dag is er elke zondag in een andere kern in Haarlemmermeer een voorstelling voor senioren bij te wonen.

Nieuw seizoen Zondagmiddagpodium voor senioren

De eerste voorstelling van het najaarsprogramma is zondag 2 oktober in het Dorpshuis Badhoevedorp met het Trio van Toen Plus, dat muziek laat horen uit de jaren ’40, ’50 en ’60. Het seizoen wordt afgesloten in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg, waar op Tweede Kerstdag de band ‘JazzMatch in sprankelende kerstsfeer’ zal optreden.

Al vele seizoenen lang doen de vrijwillige programmeurs van het Zondagmiddagpodium hun best om voor alle senioren in Haarlemmermeer aantrekkelijke voorstellingen te plannen. En, ook dit najaar is het ze weer gelukt om een programma samen te stellen met zowel klassieke- als volksmuziek, pop of klezmer en zowel cabaret, kleinkunst, musical, jazz als toneel, dans en volksdans.

De dertien optredens zijn verdeeld over de dorpshuizen in Badhoevedorp, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen en Zwanenburg-Halfweg. Het reserveren van kaarten is aan te bevelen maar niet verplicht. Het reserveren kan op vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur per telefoon 023-5698873. Per e-mail kan vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.