Zaterdag 1 oktober 2022: NVM organiseert Open Huizen Dag

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

REGIO -  De landelijke NVM Open Huizen Dag is terug van weggeweest. Het is al twintig  jaar een begrip op de huizenmarkt. De laatste tijd vond de originele Open Huizen Dag niet plaats omdat het woningaanbod zo klein was dat er te weinig woningen waren om te bezichtigen en natuurlijk door corona. In plaats daarvan konden consumenten een afspraak maken met een NVM-makelaar. 

“De NVM Open Huizen Dag bewijst zich al vele jaren. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken maakt onze NVM Open Huizen Dag zo populair. Dat gaan we nu in ere herstellen”, verteltt Chris van Zantwijk van de NVM. Consumenten kunnen dus op 1 oktober zelf huizen bezichtigen.

Consumenten met woonvragen kunnen nu al terecht op de speciale website www.openhuizendag.nl. Op funda.nl staan de woningen die deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag. Hier staat alle informatie om de route uit te stippelen voor het bezichtigen van interessante woningen. Zaterdag 1 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur. Geheel vrijblijvend en zonder afspraak.