Trio van Toen.
Trio van Toen. (Foto: aangeleverd)

Trio van Toen Plus: trapt nieuw seizoen Zondagmiddagpodium af in Badhoevedorp

Algemeen

HAARLEMMERMEER - Het Trio van Toen start het seizoen van het Zondagmiddagpodium op  zondag 2 oktober in het Dorpshuis van Badhoevedorp, Snelliuslaan 35. Het optreden is een ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver.

Het Trio van Toen is opgericht door zangeres Monique van de Keer, met als doel om mensen in Nederland blij te maken met muziek uit de jaren ‘40, ‘50 en ‘60. Prachtige, herkenbare, maar soms ook vergeten Nederlandstalige liedjes.

Mooie muziek

In ‘Een Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver’ worden drie legendarische artiesten geëerd die veel mooie muziek achter hebben gelaten. Denk aan: ‘Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’, ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’ en ‘Als op Capri’. De liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en de muzikanten, die een jazzachtergrond hebben, laten veel nummers de pan uit swingen. Een swingend, afwisselend en luchtig programma dus, waarbij de artiesten de liedjes met leuke anekdotes en veel humor aan elkaar verbinden. Wie mee wil zingen is welkom.

Het Trio van Toen bestaat uit Monique van de Keer zang, Pieter van Santen op piano en Thomas Kwakernaat op contrabas. Maar Thomas en Pieter zijn multi-instrumentalisten en bespelen ook de saxofoon, de gitaar en de ukelele. De plus bij Het Trio van Toen is voor Michael van Praag, inderdaad de neef van Max van Praag. Hij speelt niet alleen fantastisch drums, maar verklapt en passant ook wat familiegeheimen.

Kaartverkoop

Kaarten à 5 euro inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op tel. 023 – 569 8873 of via een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Afbeelding
Inschrijving Mega- sport en spelfestijn Haarlemmermeer gestart Algemeen 5 dec, 15:21
Afbeelding
Tafeleenden in de Houtrakpolder Algemeen 4 dec, 22:19
Afbeelding
Zondagmiddagpodium presenteert Café Dansant met Dennis Isidora in Hoofddorp Algemeen 4 dec, 12:26
Afbeelding
Drystack profiteert nog steeds van winst OVNH: ‘Zelfs vanuit Australië was er interesse’ Algemeen 2 dec, 16:10
Afbeelding
De Heeren van Haerlem in The Shack Algemeen 2 dec, 14:24
Afbeelding
Derde Erfgoedvrijwilligersprijs 2022 voor Van Eesteren Museum Algemeen 2 dec, 10:56
Afbeelding
Open Dag bij het Horizon College Algemeen 1 dec, 16:16
Afbeelding
Wanneer mag je een deurwaarder inschakelen? Algemeen 1 dec, 16:00
Afbeelding
Herstel eilanden voor bedreigde diersoorten Algemeen 1 dec, 14:13
Afbeelding
Open Huis bij Broedplaats BOGOTÁ in Halfweg Algemeen 1 dec, 08:45
Afbeelding
Nu te zien bij Cinema de Vlugt Algemeen 30 nov, 08:40
Afbeelding
Zondagmiddagpodium met klassieke folkmuziek in Badhoevedorp Algemeen 29 nov, 13:51
Afbeelding
Virgil van Dijk, de rots in de branding van Oranje Oranje 29 nov, 11:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Haarlemmermeer

Op Rodi Haarlemmermeer volg je het laatste nieuws uit Haarlemmermeer. Rodi Haarlemmermeer informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Haarlemmermeer

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Haarlemmermeer in je mailbox.